Kruimelpad

Let op: Vanwege de corona-maatregelen gaat ons concert “ De muzikale dierentuin”  op 21 november, helaas niet door.
We bekijken de mogelijkheid van een opname van ons concert. Hierover later meer.


concert De muzikale DierentuinWij gaan u op zaterdag 21 november a.s. verrassen met allerlei dieren-liederen in ons “Dieren-concert” in de Zutphense kerk ’t Lichtpunt. Die kerk is zo groot dat we daar een corona-proof concert kunnen geven: een keer ’s middags en een keer ‘s avonds.

Dus noteer 21 november alvast in uw agenda.

Nadere informatie over tijden, kosten, kaarten e.d. volgt over enige tijd hier op de website.

Tijdens het Dieren-concert zingen we - op piano begeleid door Martje van Damme - romantische, serieuze, lieve, mooie en soms vrolijke liederen over allerlei dieren.
Over zwanen, een lijster, de forel, een zeehond, een krekel, een nachtegaal, apen, katten, een koekoek, een garnaal, en over nog veel meer dieren.
Van componisten zoals Josquin des Prez en Jaques Arcadelt (beiden rond 1500), Stanford en Tchaikovsky (beiden rond 1900) en van moderne componisten zoals Eric Whitacre en Hans Keuning.
Kortom: wij zien ernaar uit om u te verrassen en te plezieren met zeer gevarieerde dieren-liederen.

Als gevolg van de corona-pandemie kon ons koor vanaf half maart niet meer samen zingen. Toch zijn we - ieder thuis via Internet - samen bezig geweest met het instuderen van een leuk en gevarieerd dieren-repertoire. Vanaf eind augustus oefenen we weer ‘echt’ samen in de middeleeuwse Martinuskerk in Warnsveld. Met inachtneming van de speciale corona-richtlijnen die het RIVM en Koornetwerk.nl voor koren hebben gemaakt, dus corona-veilig.
Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat de concerten op 21 november a.s. ook voor het publiek corona-veilig zijn.

Naar boven